Verzekeringen regio Vlaams-Brabant

Omschrijving

1) Relatiebeheerder verzekeringen - Schepdaal


   De missie en visie van onze klant !           

Wij  willen  een positieve referentie zijn in de bank- en verzekeringswereld, en dit voor zowel particulieren als zelfstandigen & ondernemingen.Elke persoonlijke situatie is uniek, wij leren u dan ook graag beter kennen. Een individueel gesprek zorgt ervoor dat wij een klare kijk krijgen op uw behoeften en er kunnen op inspelen.U merkt het, bij ons  bent u geen nummer. Advies op maat is vanzelfsprekend, maar daar stopt het niet bij. We zijn er ons immers van bewust dat u niet alleen nood heeft aan advies, maar ook aan concrete acties.Graag werken we dan ook een oplossing op maat uit.     


 Functie :      

 Je staat in voor het opvolgen van de klantendossiers.          

Je beheert mee de interne klantenportfolio.          

Je onderhoudt goede contacten met de klanten.    


    

 Profiel ?     

Je bent een teamspeler en klantgericht.   

Je bent sterk in informatica.        

 Je werkt accuraat en autonoom .       

Je bent communicatief aangelegd.            


 Aanbod ?       

Wij zijn een jong, dynamisch en snelgroeiend bank- en verzekeringskantoor.         

Onze kernwaarden zijn:   Professioneel werken & communiceren      Respect geven & verdienen      Initiatief nemen & stimuleren      Positief denken & zijn       Je krijgt een correcte verloning met extralegale voordelen.        We bieden een uitgebreid opleidingstraject en permanente coaching aan.     Bij interesse mag je mij ook steeds telefonisch contacteren op het nr :0475765972. Ik ben elke dag bereikbaar van 08 tot 20uur . 2) Klantenbeheerder - Grimbergen  


2) Klantenbeheerder- Grimbergen 

  Functie :  

Als klantenbeheerder werk je zeer autonoom. Je moet in staat kunnen zijn om de behoefte van de klant goed te kunnen inschatten en de juiste oplossingen aan te bieden. Dit zowel schriftelijk als mondeling naar de klant toe. Duidelijk communiceren met de klant is jou niet vreemd, dit zowel telefonisch als schriftelijk. Je staat immers in rechtstreeks contact met de eindklant.


  Profiel :  

Je bent een dynamisch, enthousiast persoon, tweetalig (NL/FR) en zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig. Je draagt flexibiliteit hoog in het vaandel, net als klantgerichtheid. Je hebt een analytisch inzicht, dat gepaard gaat met een gezonde dosis empathie. Je volgt de dingen nauwgezet op, bent proactief oplossingsgericht en houdt van nauwkeurig werken. Je kan zelfstandig werken, maar hebt er geen moeite mee om je in een team in te passen. Je bent vertrouwd met MS Office, kennis van het beheerspakket BRIO is een pluspunt. Heb je reeds gewerkt met verschillende modules van verzekeraars (MyBaloise, Phoenix AXA, AG Online, Prolink Allianz,...) dan is dit ook een troef. Je hebt een hogere economische of financiële opleiding (professionele bachelor) genoten of kan dankzij ervaring een gelijkwaardige kennis voorleggen. 


  Aanbod : 


Je komt terecht in een jong en enthousiast team met doorgroeimogelijkheden. Wij bieden je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen. Ben je een schoolverlater of een ervaren rot in het vak, maar vooral geïnteresseerd ?


 3) Schadebeheerder - Grimbergen 

  Functie : 

Als schadebeheerder vang je de klanten als eerste bij een schadegeval op en werk je zeer autonoom. Van bij het eerste contact met de klant ben je in staat om het schadegeval (brand, auto, aansprakelijkheid,...) in goede banen te leiden. Je inschatting kan je ook op gepaste manier naar de klant communiceren. Duidelijkheid in de communicatie met de klant staat centraal, je staat immers in rechtstreeks contact met de eindklant.   


Profiel :  

 Je bent een dynamisch, enthousiast persoon, tweetalig (NL/FR) en zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig. Je draagt flexibiliteit hoog in het vaandel, net als klantgerichtheid. Je hebt een analytisch inzicht, dat gepaard gaat met een gezonde dosis empathie. Je volgt de dingen nauwgezet op, bent proactief oplossingsgericht en houdt van nauwkeurig werken. Je kan zelfstandig werken, maar hebt er geen moeite mee om je in een team in te passen. Je bent vertrouwd met MS Office, kennis van het beheerspakket BRIO is een pluspunt. Je hebt een hogere economische of financiële opleiding (professionele bachelor) genoten of kan dankzij ervaring een gelijkwaardige kennis voorleggen. 


  Aanbod : 

Je komt terecht in een jong en enthousiast team met doorgroeimogelijkheden. Wij bieden je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen. Ben je een schoolverlater of een ervaren rot in het vak, maar vooral geïnteresseerd ? Wij zijn een zeer kleinschalig werving en selectiekantoor waarbij een persoonlijke en langdurige aanpak zowel met onze kandidaten als klanten centraal staat , daarom doen wij enkel vaste selecties en geen interimopdrachten.Image may contain: 1 person, closeup

Met vriendelijke groeten  Flore-Anne Siau- recruiter-simply select 

0475.76.59.72- flore_anne@simply-select.be

❤️ Simply Select 


Template

Voeg toe...

PERSONALISATIE

[first_name][last_name][candidate][recruiter][job_offer][company]


Alle teamleden

Bestand toevoegen Annuleer

Stuur

Vereisten

  Officetoepassingen (Word, Excel, Powerpoint) hebben geen geheimen voor je.

 Je bent dynamisch, proactief en blinkt uit door je organisatievaardigheden en je nauwgezetheid. 

Je bent bovendien zeer zelfstandig, je kan met confidentiële informatie omgaan en je kan als geen ander multitasken.


Aanbod

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract aan met aantrekkelijk voorwaarden. Je salaris wordt aangevuld met maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, … Bovendien zal je continu kunnen gebruik maken van opleidingen en coachingsessies om op die manier een expert te worden in je vak en verder te kunnen doorgroeien. Flexibele werkuren  garanderen tot slot een goede work-life balance!