Verzekeringen Regio Leuven

Omschrijving

1) Relatiebeheerder verzekeringen -Korbeek - Lo / Bierbeek / Oud-Heverlee 

De missie en visie van onze klant !           

Wij  willen  een positieve referentie zijn in de bank- en verzekeringswereld, en dit voor zowel particulieren als zelfstandigen & ondernemingen.Elke persoonlijke situatie is uniek, wij leren u dan ook graag beter kennen. Een individueel gesprek zorgt ervoor dat wij een klare kijk krijgen op uw behoeften en er kunnen op inspelen.U merkt het, bij ons  bent u geen nummer. Advies op maat is vanzelfsprekend, maar daar stopt het niet bij. We zijn er ons immers van bewust dat u niet alleen nood heeft aan advies, maar ook aan concrete acties.Graag werken we dan ook een oplossing op maat uit.      


Functie :      

 Je staat in voor het opvolgen van de klantendossiers.          

Je beheert mee de interne klantenportfolio.          

Je onderhoudt goede contacten met de klanten.  

         

Profiel :  

Je bent een teamspeler en klantgericht.  

 Je bent sterk in informatica.         

Je werkt accuraat en autonoom .       

Je bent communicatief aangelegd.             


 Aanbod :   

Wij zijn een jong, dynamisch en snelgroeiend bank- en verzekeringskantoor.      

Onze kernwaarden zijn:   Professioneel werken & communiceren      
Respect geven & verdienen      Initiatief nemen & stimuleren      
Positief denken & zijn       
Je krijgt een correcte verloning met extralegale voordelen.         

2) Schadebeheerder - Korbeek - Lo / Bierbeek / Oud-Heverlee 

Functie : 

Als schadebeheerder vang je de klanten als eerste bij een schadegeval op en werk je zeer autonoom. Van bij het eerste contact met de klant ben je in staat om het schadegeval (brand, auto, aansprakelijkheid,...) in goede banen te leiden. Je inschatting kan je ook op gepaste manier naar de klant communiceren. Duidelijkheid in de communicatie met de klant staat centraal, je staat immers in rechtstreeks contact met de eindklant.  

 

Profiel :  

Je bent een dynamisch, enthousiast persoon, tweetalig (NL/FR) en zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig. Je draagt flexibiliteit hoog in het vaandel, net als klantgerichtheid. Je hebt een analytisch inzicht, dat gepaard gaat met een gezonde dosis empathie. Je volgt de dingen nauwgezet op, bent proactief oplossingsgericht en houdt van nauwkeurig werken. Je kan zelfstandig werken, maar hebt er geen moeite mee om je in een team in te passen. Je bent vertrouwd met MS Office, kennis van het beheerspakket BRIO is een pluspunt. Je hebt een hogere economische of financiële opleiding (professionele bachelor) genoten of kan dankzij ervaring een gelijkwaardige kennis voorleggen. 


Aanbod :  

Je komt terecht in een jong en enthousiast team met doorgroeimogelijkheden. Wij bieden je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen. Ben je een schoolverlater of een ervaren rot in het vak, maar vooral geïnteresseerd ? Wij zijn een zeer kleinschalig werving en selectiekantoor waarbij een persoonlijke en langdurige aanpak zowel met onze kandidaten als klanten centraal staat , daarom doen wij enkel vaste selecties en geen interimopdrachten.

Vereisten

Voor meer informatie kan u mij steeds contacteren op het nummer 0475.76.59.72.