Relatiebeheerder Verzekeringen

Omschrijving

 Voor een gekende verzekeringsmakelaar in Drongen ben ik namelijk nog op zoek naar een extra relatiebeheerder  om het team  van 12 medewerkers te versterken.  

 

  Missie  van het kantoor:    Ons kantoor tracht met zijn enthousiast en gedreven team op elk moment klaar te staan om u de verzekering of bijstand bij schade aan te bieden die aan uw wensen voldoet. Met als doel u op lange termijn de optimale dienstverlening te bieden. 

 

  Jouw takenpakket : 

Je adviseert jouw klanten in zowel BOAR als levensverzekeringen , zowel ondernemingen als particuliere klanten.  Je bent gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor de toegewezen klanten.  Je staat in voor de opvolging en uitdieping van de klantrelatie.  Je adviseert totaaloplossingen inzake schade- levens- en beleggingsverzekeringen.  Je maakt offerten en je stelt verzekeringsvoorstellen en polissen op.

 

 

 

 

 

Vereisten

Profiel  : 

 Je hebt een neus voor de behoeften van klanten en je gebruikt deze om hen goed te adviseren. 

 Je bent gemotiveerd en bereid om in team te werken. 

 Je hebt een bachelor financie-en verzekeringswezen of master in economische richting + liefst 3 jaar ervaring. 

 

  Aanbod  

Je komt terecht in een gedreven team dat staat te popelen om je te verwelkomen. In ruil voor jouw motivatie en kennis belonen we je graag met een aantrekkelijk loon dat afhankelijk is van jouw ervaring en wordt aangevuld met een jaarlijkse bonus, maaltijdcheques en een groepsverzekering. Een bedrijfswagen op termijn is tevens een optie.