Priority advisor

Omschrijving

 

    Je komt terecht bij een kantoorhouder  met het hart op de juiste plaats, die veel belang hechten aan de juiste teamspirit en sfeer op het kantoor en die de dromen van hun klanten mee willen realiseren door hen perfect te begeleiden op financieel gebied ! Wil jij ook helpen om nieuwe ondernemers te helpen opstarten ? Om klanten te begeleiden in het kopen van hun eerste huis ? Om klanten te helpen en gerust te stellen dat zij ook tijdens hun pensioen geen financiële zorgen meer zullen hebben ? Lees dan zeker en vast verder !    

 

 

   1) Priority advisor  

   Priority Banking is een service op maat om aan de specifieke bankverwachtingen van onze beste iBank- en Ondernemersbank-klanten te voldoen, zowel op vlak van de kwaliteit van de relatie als van de dienstverlening. Om toegang te hebben tot de Priority Banking service en privileges dient een klant over een minimum van 85000 eur aan privévermogen te beschikken.  

 

     Jouw toekomstige job ? 

 

 Je bent zowel binnen het kantoor als binnen de bank de referentie en het uithangbord van Priority binnen een bepaalde klantenportefeuille. Je ondersteunt en adviseert op een proactieve manier de klanten binnen het segment Priority, voornamelijk op het vlak van beleggingen en je weet hen ook te adviseren op het gebied van pensioenaanpak en successieplanning. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van alle contactopportuniteiten voor jouw klanten voor alle domeinen.Je werkt nauw samen met de collega’s en gebruikt actief het omnikanaal aanbod (email, telefoon, videoconferencing) Je neemt initiatief voor commerciële acties voor klanten in portefeuille of die er potentieel toe kunnen behoren.     

 

 

 

 

Vereisten

 Profiel :   

  Je hebt een diepgaande kennis van het domein beleggen en slaagt voor een interne certificatie. Je beschikt over de nodige kennis om je klanten te adviseren inzake successieplanning en pensioenaanpak.  Je hebt daarnaast ook kennis van het domein Dagelijks bankieren en Lenen. Je kent en gebruikt de Mifid regels. Je bent klantgericht en weet een duurzame relatie met de klant op te bouwen. Je bent commercieel en een goede onderhandelaar. Je communiceert helder en duidelijk, ook complexe zaken weet je begrijpbaar uit te leggen.  

 

 

   Aanbod :   

 Een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket. Een diverse en boeiende functie met klantencontact. De kans om autonoom en zelfstandig te werken terwijl er continue samenwerking is met andere collega’s. Jobgerelateerde opleidingen en trainingen omdat we hoog inzetten op expertise. De kans om een duurzame relatie op te bouwen met de klant en mee te helpen zijn toekomstige projecten en ambities te realiseren.