Financiële consultant

Omschrijving

Wij zouden jou graag welkom heten in de wereld van finance consulting, waar gemotiveerde professionals oplossingen bieden voor de uitdagingen van onze klanten.Onze dienstverlening is uniek door een nieuwe combinatie van diensten, die advies, tijdelijke ondersteuning en werving & selectie bundelen tot een hoogwaardig en pragmatisch totaalpakket. We leveren geen dikke rapporten maar wel concrete en passende oplossingen.We zijn ook een vlakke netwerkorganisatie. Vlak, omdat we geloven in ondernemerschap en open communicatie en niet in hiërarchie. Netwerk, omdat we zo snel nieuwe verbindingen kunnen leggen en kennis kunnen delen en aanbieden. Opdrachtgevers profiteren niet alleen van dit netwerk, maar ook van de snelheid en service die hoort bij een kleine onderneming. Dat kan omdat ons bedrijf  intern uit kleine ‘bedrijfjes’ is opgebouwd: onze Business Units. Van daaruit zetten we onze finance professionals in bij klanten. Het zijn die professionals die de basis van onze filosofie vormen: de Economies of Motivation®. Want hooggemotiveerde mensen zorgen voor de beste resultaten, voor zichzelf en onze klanten.Onze werksfeer :

 Onze werkomgeving noemen we CareerHub®. Zie het als een knooppunt in een netwerk, een kruispunt waarop iemand richting kan kiezen om door te groeien, zowel binnen als buiten.. Onze finance professionals nemen zo hun carrière in eigen handen en exploreren wegen naar nieuwe bestemmingen. Door het aanbieden van verschillende projecten, coaching, on-the-job training en toegang tot ons kennisdelend netwerk willen wij hun tijd bij ons zo waardevol mogelijk maken. Zo werken we ook actief en continu aan onze Economies of Motivation®.


Service Filosofie

Bij ons koppelen we altijd het denken aan het doen. Onze consultants beschikken over financiële expertise, maar zijn ook en vooral pragmatisch ingesteld. Geen theoretische plannen, wel praktische oplossingen. En omdat we vinden dat iedere organisatie uniek is, leveren we altijd oplossingen op maat. Gezocht profiel ?Heb jij gevoel voor ondernemerschap? Ben jij pragmatisch ingesteld, een echte self-starter en niet bang voor nieuwe uitdagingen? Geloof je ook nog eens in je eigen talent maar nog meer in de synergie van samenwerking? Dan ben jij wat wij noemen een Me inc.®’er en is het bij ons  de perfecte werkomgeving voor jou! Maar vorm vooral je eigen mening.

Vereisten

Jouw takenpakket ?

 De taken die onze Project Consultants uitvoeren bij sociale organisaties en start-ups zijn erg divers:Operationele en consultancy opdrachten,Analyses en rapportages,Business Plan schrijven,Trainingen geven,...Door de pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit van onze project consultants maken zij echt een verschil in deze organisaties.