Commercieel adviseur

Omschrijving

 

Word tegelijk vertrouwenspersoon, expert en ondernemer Jij zoekt een nieuwe uitdaging? Perfect! Als commerciële medewerker krijg je die elke dag. Jij wordt de belangrijkste contactpersoon voor hun klanten in één van de bankkantoren en maakt met plezier tijd voor hen. Of het nu gaat om financiële verrichtingen, gespecialiseerd advies, of dagelijkse bankverrichtingen: je staat je klant bij met raad en daad. Met je commerciële ingesteldheid weet je wat de klant nodig heeft en wat hem drijft. Jouw klantgerichtheid en productkennis zijn jouw grootste troeven. Spot je een commerciële kans? Dan laat je die niet liggen. Want jouw doel is om win-winsituaties te creëren op lange termijn voor de klant, de bank en de maatschappij. Innovatie en creativiteit spreken je erg aan. Hierdoor kan je meedenken met de digitale revolutie in het bedrijf. Een handige digitale tool, een verbeterde workflow of vernieuwd product? Deel het met je klanten!

Vereisten

Speel je troeven uit Heb jij een neus voor financiële zaken? Stel je de klant centraal in het zoeken naar oplossingen? En zet je je in voor het behalen van de vooropgestelde resultaten? Geen probleem indien je dan nog niet alles van de banksector weet. 


Binnenkort kennen dagelijkse bankverrichtingen en financiële activiteiten geen geheimen meer voor jou. Wat verwachten we van jou? Je spreekt perfect Nederlands én de taal van jouw klanten. Je hebt minstens een bachelorsdiploma, bij voorkeur (maar niet noodzakelijk) in een economische richting Je beschikt over de nodige competenties die je toelaten goed te communiceren, klanten te overtuigen, win-win-akkoorden te onderhandelen voor alle partijen en jouw netwerk te ontwikkelen om commerciële opportuniteiten aan te boren. Met een kritische blik kijk je naar anderen en de omgeving. Zo ben je je bewust van mogelijke impact van acties en kan je tijdig risico's herkennen.