Bank regio Waasland

Omschrijving

1) Business banker - Sint-Niklaas

Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen bieden zijn we op zoek naar een commercieel medewerker die zich kan specialiseren in bank- en verzekeringsproducten voor particulieren. We hebben een vacature voor ons agentschap in Zellik. In deze functie zal je onze klanten servicen en benaderen inzake betalingsverkeer, leningen op afbetaling, beleggingen en verzekeringen. Je doet dit op een proactieve manier en steeds vanuit een commerciële invalshoek met als doel bij te dragen aan de uitbouw van de klantenportefuille en de verhoging van de klantentevredenheid. Hiervoor wend je jouw commerciële feeling aan waarbij je elke opportuniteit ter harte neemt of doorverwijst naar de andere specialisten. Op die manier verstrek je professioneel financieel advies waarbij je de klanten begeleidt in al hun financiële projecten zodat je een vertrouwensrelatie opbouwt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank .   


  Profiel  

 Aangezien je dagelijks in contact staat met klanten ben je communicatief sterk en commercieel gedreven. Commerciële ervaring is hierbij een must. Verkoopsobjectieven zijn jouw drijfveer waaruit je energie haalt. Verder ben je flexibel, enthousiast, heel resultaatgericht, teamspeler, dynamisch en bereid om uitdagingen aan te pakken. Je kan onderhandelen en overtuigen op basis van een onderbouwde argumentatie. Je hebt een uitgesproken belangstelling voor de financiële wereld.  

 

Aanbod   
Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een aangename commerciële werkomgeving terecht. Een uitdagende job met fijne collega's. Uitgebreid verloningspakket, mogelijkheid tot flex-car. Flexibele werkuren.  

   2)Beleggingsadviseur - Sint-Niklaas

 Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een 'Personal Advisor" .In deze functie verdiept u enerzijds uw relatie met bestaande cliënten en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U hebt de verantwoordelijkheid om de toegewezen klantenportefeuilles in functie van de klantenbehoeften te beheren. U begeleidt hen met persoonlijk beleggingsadvies. U krijgt voldoende informatie aangereikt om hieruit het correcte advies voor de klant te formuleren. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren.   

 

Profiel   
U bezit een uitgebreide kennis dankzij de ervaring (minstens > 5 jaar) die u reeds heeft opgedaan in de bankwereld. U hebt een diploma hoger onderwijs en bent resultaatgericht. Bovenal bent u een commercieel talent en pro-actief waarbij u in staat bent een vertrouwensrelatie op te bouwen met uw klanten en met uw eigen contactpersonen binnen het bedrijf. U kan onderhandelen en overtuigen op basis van een onderbouwde argumentatie en communicatieve vaardigheden.  


  Aanbod  

Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een aangename commerciële werkomgeving terecht. Een uitdagende job met fijne collega's. Uitgebreid verloningspakket, mogelijkheid tot flex-car. Flexibele werkuren.    


3) Specialist Woonkredieten – Sint-Niklaas
Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde specialist in woonkredieten. Een beschrijving van je takenpakket:  
• Je bent een gedreven teamspeler met een bewezen ervaring in woon- en consumentenkredieten.  
• Je bent op de hoogte van de wettelijke, juridische en fiscale aspecten van een woonkrediet 
 • Je begeleidt klanten bij hun financiële plannen, je detecteert welke financieringsbehoeften passen bij ieder individueel project. 

 • Je werkt snel, nauwkeurig en je kan overtuigen in een uitdagende concurrentiële omgeving.  

• In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten.  • Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant  Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.   


  Aanbod  

Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een aangename commerciële werkomgeving terecht.  Een uitdagende job met fijne collega's. Uitgebreid verloningspakket, mogelijkheid tot flex-car.  Flexibele werkuren.   


4) Klantenadviseur Sint-Niklaas

Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.   


Profiel  

Aangezien je dagelijks in contact staat met klanten ben je communicatief sterk en commercieel gedreven. Commerciële ervaring is hierbij een must. Verder ben je flexibel, enthousiast, heel resultaatgericht, teamspeler, stressbestendig, dynamisch en bereid om uitdagingen aan te gaan. Je kan onderhandelen en overtuigen op basis van een onderbouwde argumentatie. Je hebt een uitgesproken belangstelling voor de financiële wereld. U beschikt minimum over een diploma Hoger Secundair Onderwijs of Bachelor of gelijkgesteld door commerciële ervaring. Je woont in de regio en kan je gemakkelijk naar het kantoor verplaatsen.   


Aanbod  
Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een aangename commerciële werkomgeving terecht. Een uitdagende job met fijne collega's. Uitgebreid verloningspakket, mogelijkheid tot flex-car. Flexibele werkuren.  


Vereisten

  Wij zijn zelf een zeer kleinschalig werving & selectiekantoor en willen zowel met onze klanten als onze kandidaten een langdurig en persoonlijk contact opbouwen, daarom doen wij ook enkel vaste selecties en geen interimopdrachten. Voor meer informatie over deze vacature kan u mij steeds contacteren op het nummer 0475.76.59.72